Bedrijfskleding voor elke branche

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is de ideale manier om een goed bedrijfsimago neer te zetten. Een goed gekozen opdruk of borduring, de juiste kleurstelling, maar zeker ook het soort materiaal en de juiste pasvorm: Het is allemaal van belang bij bedrijfskleding. Goede bedrijfskleding zorgt voor herkenning bij bestaande klanten en nieuwsgierigheid bij potentiële klanten.
DPS Company is daarbij uw ideale partner als het gaat om het
maken en bedrukken van bedrijfskleding. Doordat wij gebruik maken van duurzame materialen heeft u er jaren plezier van. Ze zijn bedoeld om in weer en wind te functioneren.

Klik hieronder op uw branche en bekijk de bedrijfskleding voor uw sector:

Het is mogelijk om de kleding te bedrukken en borduren met uw logo of een tekst. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn voor de plaats van de bedrukking.

Heeft u ideeën waarmee u uw bedrijfskleding verder wilt
uitwerken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak. Zo kunnen wij u ook adviseren over promotiekleding, wat direct hierbij aansluit.

De foto's zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment.
Neem contact op zodat wij in uw wensen kunnen voorzien.

DPS Company is distributeur van o.a.: Sioen, HaVeP, Portwest, Dassy, Herock, Blåkläder, Dickies, Tricorp, U Power, Atlas, Santino, Grisport etc...

werkkleding, bedrijfskleding

DPS, dps company, reclame, indoor, outdoor, kleding, drukwerk, displays, werkkleding, roosendaal, breda, bergen op zoom, brabant, belettering, auto, stickers, gevel

DPS Company
textiel catalogus

Laat je inspireren met deze catalogus.
Verdeeld over meer dan 900 pagina's komen de meest uiteenlopende producten voorbij. Keuze uit meer dan 90 merken!
klik op 1 van de teksten voor uw gewenste product